Спілка молодих державних 
службовців України

КИЇВСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ: ЛІДЕРСТВО ТА ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО У ДІЇ

18-19 травня відбувся “Київський молодіжний форум: Лідерство та громадянське суспільство у дії”.

Мета форуму – зміцненні ролі молодіжних лідерів у розвитку громадянського суспільства та післявоєнного відновлення країни, підвищення рівня обізнаності та активності молоді у сфері громадянського суспільства, формування навичок лідерства, розвиток демократичних цінностей та залучення молоді до активної участі у процесах прийняття управлінських рішень​.

Форум реалізується в рамках міського конкурсу з визначення проєктів “Громадська перспектива: прозора влада та активна громада”, що проводиться Департаментом суспільних комунікацій КМДА.

“Форум став важливим кроком у зміцненні ролі молодіжних лідерів у розвитку громадянського суспільства. В умовах воєнного стану та постійних зовнішніх загроз, важливо підтримувати та розвивати активну громадянську позицію молоді, адже вона відіграє ключову роль у мобілізації спільноти для вирішення нагальних соціальних проблем, захисту демократичних цінностей та післявоєнного відновлення країни” – зазначив Єгор Міненко.

Окрема подяка Департаменту суспільних комунікацій КМДА, Київській міській молодіжній раді, Вищій школі публічного управління, Фонду підтримки української молоді, Благодійній організації “Protection and Aid”, Спільноті волонтерів України та іншим партнерам Форуму.

Дякуємо учасникам Форуму та запрошуємо всіх до подальшої співпраці.

До успіху – разом! 🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *