Спілка молодих державних 
службовців України

Cтратегічна сесія “Стажування молоді в органах державної влади та місцевого самоврядування”

Як залучити на публічну службу вмотивовану та професійну молодь? Що слід змінити в процесі стажування, аби воно було ефективним, корисним, цікавим? Відповіді на ці та інші запитання шукали під час стратегічної сесії “Стажування молоді в органах державної влади та місцевого самоврядування”, що відбулася 12-13 березня.

Ці два дні були надзвичайно цікавими та насиченими. Серед учасників – представники органів державної влади, місцевого самоврядування, молодіжних організацій, які надають підтримку в організації стажувань молоді, а також молоді люди, які мали досвід стажування.

Захід проведено Національним агентством України з питань державної служби спільно з IREX в рамках програми USAID «Мріємо та діємо» та Міністерством молоді та спорту України.

До роботи стратегічної сесії долучився Голова Спілки молодих державних службовців України Єгор Міненко, Голова Миколаївського обласного відокремленого підрозділу Спілки Артем Кривцов та Голова Львівського обласного відокремленого підрозділу Спілки Орест Борис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *