Спілка молодих державних 
службовців України

РОЛЬ ШІ У ТРАНСФОРМАЦІЇ ПУБЛІЧНОГО УРПАВЛІННЯ

14 листопада 2023 року відбулась лекція з елементами тренінгу «Вплив штучного інтелекту на публічне управління».

Лекція проводилась на базі кафедри публічного управління та адміністрування ХУУП імені Леоніда Юзькова для здобувачів першого, другого та третього рівнів вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.

Спікером заходу виступив Василь ОРИЩУК, тренер з інтерактивного навчання; голова Комітету професійної, фахової передвищої освіти, науки та інновацій Громадської ради при Міністерстві освіти та науки України; член Керівної ради Спілки молодих державних службовців України.

Під час лекції було розглянуто області використання та можливості штучного інтелекту в сфері публічного управління та адміністрування, такі як аналіз даних, прогнозування, підтримка прийняття рішень, голосові асистенти для громадян, оптимізація ресурсів, підвищення доступності послуг, моніторинг, контроль тощо.

Було розглянуто конкретні приклади використання штучного інтелекту у практиці публічного управління в Україні та за кордоном, а також обговорили можливі ризики, пов’язані з його використанням.

Продовжуємо активну роботу з молоддю та запрошуємо усіх до подальшої співпраці!

До успіху – разом! 🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *