Спілка молодих державних 
службовців України

Всеукраїнський молодіжний форум «Відновлення в єдності»

10-12 серпня в Києві пройшов Всеукраїнський молодіжний форум «Відновлення в єдності», присвячений Міжнародному дню молоді. Організаторами заходу стали Рада з молодіжних питань при Президентові України спільно з Міністерством молоді та спорту, з підтримкою міжнародних партнерів.

Високопосадовці, зокрема Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, разом з приблизно трьома сотнями молодіжних представників з усіх куточків країни, взяли участь у заході.

Метою форуму є об’єднання різноманітних молодіжних рухів та організацій, спрямоване на їх спільну координацію для активної участі у втіленні молодіжної політики під час періоду війни та після неї.

У межах форуму обговорюються питання визнання внеску молоді в наближення перемоги України у війні, збільшення громадської та політичної участі молодих людей в ухваленні рішень на всіх рівнях, відновлення та модернізації молодіжної інфраструктури та молодіжного житла, подолання травм, спричинених війною, а також тематика соціальної інтеграції молоді, зокрема тих, хто бере участь у бойових діях, інтеграції молоді з деокупованих і тимчасово окупованих територій, забезпечення належних освітніх послуг в умовах війни, молодіжної дипломатії та співпраці з молоддю з усього світу.

До роботи форуму долучився Голова Спілки молодих державних службовців України Єгор Міненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *