Спілка молодих державних 
службовців України

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СТРАТЕГІЧНИЙ ФОРУМ «БЕЗ ПИТАНЬ»

3-4 лютого 2024 року у Києві відбувся всеукраїнський стратегічний форум «Без питань» для обласних молодіжних консультативно-дорадчих органів.

У заході взяли участь представники Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства у справах ветеранів України, проєкту «EU4Youth: залучення та розширення можливостей молоді», а також представники ОВА, органів місцевого самоврядування, молодіжних рад, молодіжних консультативно-дорадчих органів, студентського та учнівського самоврядування, ветерани та чинні молоді військові, лідери всеукраїнських молодіжних об’єднань.

До участі в панельній дискусії “Молодіжна рада очима молодих ветеранів. Як працювати з молодими ветеранами?” долучився член Керівної ради Спілки молодих державних службовців України Артур БОРСУК.

«Молодь – це майбутнє української держави, яке здатне досягнути небачених висот, але для цього молодь повинна ефективно реалізувати весь свій потенціал. Активне залучення молоді до прийняття управлінських рішень гарантує сталий розвиток української політики та забезпечить виживання української держави» – зазначив Артур БОРСУК.

Дякуємо організаторам і партнерам та запрошуємо усіх до подальшої співпраці!

Разом до перемоги ! 🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *